Τι προσφέρει το Google Adwords

1. Μετρήσιμα αποτελέσματα

Έχουμε την δυνατότητα να απαντάμε πάντα στις ερωτήσεις: Τι δαπάνησα για να έχω τις πωλήσεις του προηγούμενού μήνα; Τι μπορώ να δαπανήσω το επόμενο μήνα για να αυξήσω τις πωλήσεις μου;

 

2. Έλεγχο του διαφημιστικού μου budget

Ρυθμίζουμε την δαπάνη σας ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Αυξάνουμε ή μειώνουμε το budget σας, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

 

3. Στοχευμένους χρήστες

Αν θέλετε να στοχεύσετε πελάτες που ζουν στη Γερμανία ή μιλούν την Γαλλική γλώσσα σε οποιοδήποτε μέρους του κόσμου, σας δίνεται η δυνατότητα να το κάνετε με το Google Adwords. Αν ακόμα θέλετε να προβάλετε τις υπηρεσίες σας, στους χρήστες που ενδιαφέρονται για ταξίδια, έχετε την δυνατότητα.

Μπορείτε να στοχεύσετε υποψήφιους πελάτες σας, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες να αγοράσουν από εσάς!

 

4. Επαναληπτικό Marketing

Μήπως οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, φεύγουν χωρίς να ολοκληρώσουν την αγορά τους; Δείτε εδώ την σχετική έρευνα με το ποσοστό των χρηστών που εγκαταλείπουν χωρίς να ολοκληρωσουν την αγορά τους.

Έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να τους προσεγγίσετε ξανά μέσω της διαφήμισης με τη βοήθεια του Google Adwords; Μάθετε πως εδώ!

 

Στόχος μετά τη χρήση του Google Adwords

 

Διαβάστε εδώ, τι κάνει η Web Consultants με το Google Adwords

Αν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Δεν ενδιαφέρεστε για το Google Adwords;

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω Υπηρεσίες ή ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ώστε να δημιουργήσουμε ειδικά για εσάς κάποιο tailor made πακέτο.

 

Inbound Marketing

 

Web Design

Branding